Relatiegeschenken met logo

Je relaties verrassen met een leuk en goed cadeau? Relatiegeschenken met logo zijn dan dan een perfect cadeau. Relatiegeschenken van Xapron zijn niet je standaard geschenken die je in elk kantoor kunt vinden. Xapron biedt namelijk een prachtige leren schort aan met bedrukking erop. Het is een item dat gedragen wordt op fijne en sfeervolle momenten, of tijdens de familie barbecue.

Leren schorten van Xapron zijn van hoge kwaliteit leer gemaakt afkomstig uit Italië. Het leer wordt aan de hand van een aantal eisen geselecteerd en vervolgens ambachtelijk bewerkt door specialisten.

Een relatie wil je natuurlijk bedanken voor een fijne en duurzame samenwerking. Met een leren schort van lange levensduur is dit een perfect cadeau om dit te tonen.

Je kan de geschenken zelf helemaal samenstellen. Zo kies je je favoriete model, het type leer wat je wilt gebruiken en de kleur van het leer. Vervolgens kan je ze ook nog personaliseren aan de hand van een aantal opties. Zo kan je bijvoorbeeld je naam of logo insturen en deze wordt dan op het leer gelaserd. Ook kan je kiezen om wat extra’s toe te voegen, zoals een extra zak waar je spullen in kan doen of een flessenhouder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.